Parket schuren

Parket schuren en oliën

houten vloer schuren en behandelen met olie

Parket schuren en oliën

Parket Schuren en olien is geen klus die je even makkelijk zelf doet. Goed parket schuren en oliën is vakwerk. In Amersfoort zit een specialist t.w. Parket Schuren Amersfoort. Jaarlijks worden honderden vloeren door ons vakkundig geschuurd en afgewerkt. Wij zijn onderdeel van Schuur Expert parketschuurspecialist. Parket Schuren en olien doen wij al meer dan 25 jaar.

Voordelen van Parket Schuren en olien door ons

Een parketvloer heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. U kunt dat natuurlijk zelf doen. Uw houten vloer laten schuren door de parketschuurspecialist biedt de nodige voordelen. U kunt er zo zeker van zijn dat er geen plekken worden overgeslagen of dat er onregelmatig wordt geschuurd. Wij gebruiken alleen professionele schuurmiddelen. De medewerkers van Schuur Expert zijn dagelijks bezig met Parket Schuren en olien. Desgewenst kunnen zij ook Parket Schuren en lakken. Onze ervaren medewerkers werken door hun ervaring snel. Met Parket Schuren en olien komt uw vloer er weer uit te zien alsof deze net is gelegd. De olie is in veel kleuren verkrijgbaar. Met een andere kleur krijgt uw huis een hele nieuwe look.

U woont niet in Amersfoort

Geen nood! Parket schuren en olien doen we niet alleen in Amersfoort. Parket Schuren Amersfoort is ook actief ver buiten Amersfoort. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Als u contact met ons opneemt

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Voor het beantwoorden van vragen of het geven van een vrijblijvende offerte staat wij graag tot uw beschikking. Een ervaren medewerker komt bij u thuis. Uw vloer wordt grondig geïnspecteerd. U krijgt van ons een deskundig advies. Na ons bezoek weet u wat de mogelijkheden met uw vloer zijn.

Parket schuren en olien

Parket Schuren en olien of Parket Schuren en lakken?

Oliën en lakken zijn twee verschillende behandelmethodes. Ieder heeft eigen voor- en nadelen. Wij vertellen u er graag meer over.

Een parketvloer is een vloer die jarenlang meegaat. Zeker wanneer deze goed wordt onderhouden. Goed onderhoud van een parketvloer begint met goed schuren. Wij kunnen dit als geen ander voor u doen. Met uw houten vloer laten schuren door een ervaren vakman van ons legt u een uitstekende basis voor een mooi eindresultaat.

Parket schuren en olien heeft meerdere voordelen. Olie geeft uw parketvloer een natuurlijke uitstraling die past bij het hout van uw vloer. U kunt met olie uw vloer de kleur geven die u wenst. Daarmee kunt u uw houten vloer de kleur geven die het beste past bij uw interieur. Met olie voorkomt u dat uw vloer hinderlijk gaat glimmen. Krassen of andere oneffenheden zijn op een geoliede vloer goed bij te werken zonder dat u naderhand ziet dat de vloer is bijgewerkt. Wanneer de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd kan uw geoliede parketvloer weer jaren mee.

Parket schuren en olien heeft ook nadelen. Wij zijn daar heel eerlijk in. Wij vinden het belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd over alle eigenschappen van parket schuren en oliën. Nadeel van parket schuren en oliën is dat het regelmatig moet worden schoongemaakt. Het trekt makkelijk stof en ander vuil aan. Verder zal de matte tint na verloop van tijd verminderen. Om de matte tint terug te krijgen is regelmatig onderhoud nodig.

Lak heeft als voordeel dat het beter bestand is tegen vloeistof. Denk aan een glas drinken wat omvalt. Een nadeel van een gelakte vloer is dat je een lelijke plek niet zomaar even kun bijwerken. Meestal ontkom je er dan niet aan om de hele vloer aan te pakken.

U bent er nog niet helemaal uit?

Uw houten vloer laten schuren en daarna oliën of lakken is een behoorlijke klus. Wat is nou beter lakken of olien? Parket Schuren en olien en Parket Schuren en lakken is ons dagelijks werk. Laat u gewoon vrijblijvend door ons voorlichten over de mogelijkheden. De medewerkers van Schuur Expert weten als geen ander wat er allemaal kan. En wat u beter niet kunt doen vertellen wij u ook. Wij willen niets liever dan dat u tevreden bent over het eindresultaat. Wilt u een lelijke plek bijwerken? Of twijfelt u over de kleur die het beste zou passen? Bent u er nog niet uit of u het zelf wilt doen of toch liever laten doen? Is het beter om te olien of lakken? Op al deze vragen geven wij het antwoord. Een mooi geoliede of gelakte vloer begint met een deskundig advies. Advies dat wij u geven vanuit onze ruim 25 jaar ervaring. Geeft u ons daarna een opdracht om het werk uit te voeren, dan weet u zeker dat u ervaren vakmensen over de vloer krijgt.

Wees zuinig op uw vloer

Het eerste advies geven wij u hier alvast. Wees zuinig op uw vloer! Een parketvloer is niet goedkoop en vervanging is echt heel vaak niet nodig. Uw houten vloer laten schuren en vervolgens door ons laten olien of lakken is goedkoper dan uw hele vloer vervangen. Parket Schuren Amersfoort tovert uw bestaande vloer om in een vloer die oogt als nieuw.

Praat met onze adviseur

Contact met

Parket schuren - Schuur Expert

Paul Roland

085 1301 477

Paul is onze adviseur van de regio Amstelveen. Bij vragen over deze behandeling neemt u contact op met onze adviseur Paul.

Parket schuren - Schuur Expert

Kom met mijn in gesprek

Vragen over uw vloer?

Ik leg u graag uit wat onze olie behandeling inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen

Bel Ons