Parket schuren

Parket schuren en lakken

houten vloer schuren en behandelen met lak

Parket schuren en lakken

Heeft u in uw woning in (of nabij) Amersfoort een oude parketvloer liggen die eigenlijk gewoon pijn doet aan uw ogen als u ernaar kijkt? Een parketvloer die snel vervangen moet worden, omdat het vloeroppervlakte versleten is en er dof en lelijk uitziet? Overweeg dan om uw parket schuren en lakken te laten door een specialist op dit gebied. Uw parket schuren en laken heeft namelijk veel positieve aspecten te bieden. Zeker als u uw houten vloer laten schuren vergelijkt met een andere optie, namelijk nieuwkoop. Hoe zit dit precies? Welke voordelen heeft uw houten vloer laten schuren en uw parket schuren en oliën? Daarnaast gaan we in op de mogelijkheden die er zijn als u uw houten vloer laten schuren wilt door een parketschuurspecialist die in en rond Amersfoort actief is, zoals de Schuur Expert. Dit bedrijf staat regionaal bekend als dé parketschuurspecialist voor efficiënt parket schuren Amersfoort.

Voordelen van uw parket schuren en lakken

Als inwoner van Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest of Nijkerk de keuze maken voor uw parket Schuren en lakken, is een van de beste beslissingen die u kunt maken als u een oude, versleten houten vloer in uw woning of uw bedrijfspand) heeft liggen. Veel mensen kiezen echter, zonder er echt over na te denken, voor het laten leggen van een compleet nieuwe gelakte houten vloer of voor een met olie afgewerkte vloer. Kiest u voor het parket Schuren en lakken, dan bent u hoe dan ook voordeliger uit dan wanneer u tot nieuwkoop van houtvloer overgaat. Naast dit voordeel is een echte pre, dat is het tweede pluspunt van de vloer laten renoveren, de tijd die u uitspaart. Wat vooral scheelt in de tijd, is dat uw dit project uit kunt besteden aan een vloerspecialist uit Amersfoort, die deze klus serieus en professioneel voor u uitvoert. U bent tevens geen tijd kwijt aan het uitzoeken van een nieuwe vloer, het afvoeren van de oude houten vloerresten en er hoeft ook geen andere vloer gelegd te worden. Al met al scheelt dit zeeën van tijd. Ten derde is er nog een interessante meerwaarde van uw parket schuren en lakken te noemen, namelijk de zekerheid dat uw vloer goed tegen vochtintrek beschermd is na een grondige lakbeurt. De krassen en kuiltjes zijn eruit en de laklaag beschermt uw vloer tegen vochtproblemen en intrekkend vuil. Dat betekent, als vierde pluspunt, dat de vloer door de beschermende lak op het oppervlakte weinig onderhoud behoeft. Dweilen en stofzuigen is toereikend om de vloer hygiënisch en goed schoon te houden. Vloeren die voorzien zijn van een goede laksoort, kunnen tegenwoordig wel 15 jaar meegaan als er voor een professionele lakvariant wordt gekozen. Kies u voor een wat voordeligere lak, dan gaat uw vloer alsnog minstens 10 tot 12 jaar mee.

Mogelijkheden qua laksoorten/afwerking

Prettig aan een gelakte vloer is de keuze die er is uit soorten afwerkingen. De opties op dit terrein zijn de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd. Zo kun u bij het parket schuren Amersfoort kiezen voor een matte afwerklaag, maar ook voor een glanzende parketvloer of voor een tussenvariant. De keuze is helemaal aan u. Er zijn opties genoeg en een vloerspecialist kan u hierover nog preciezer informeren, dus neem snel contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, waarin we uw wensen en onze mogelijkheden op het gebied van parket Schuren en lakken perfect op elkaar kunnen afstemmen.

Parket schuren en lakken

Praat met onze adviseur

Contact met

Parket schuren - Schuur Expert

Paul Roland

Paul is onze adviseur van de regio Noord Holland. Bij vragen over deze behandeling neemt u contact op met onze adviseur Paul.

Parket schuren - Schuur Expert

Kom met mijn in gesprek

Vragen over uw vloer?

Ik leg u graag uit wat onze lak behandeling inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen.

Bel Ons